ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Το christidi-oro.gr είναι σε θέση να εξυπηρετήσει πελάτες σ' όλη την Ελλάδα. Τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα. Οι παραγγελίες αποστέλλονται μέσα σε 1-4 εργάσιμες ημέρες ανάλογα με την διαθασιμότητα του προιόντος. Εφόσον παραλάβουμε την παραγγελία σας θα σας αποσταλεί e-mail επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας. Η αποστολή των παραγγελιών γίνεται  με courier απο την Γενική Ταχυδρομική.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ - ΑΛΛΑΓΕΣ

Έχετε το δικαίωμα επιστροφής των προιόντων που αγορασατε, εντος πέντε ημερών απο την ημερομηνία παραλαβής των προιόντων. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει το κόστος επιστροφής των προιόντων. Οι επιστροφές γίνονται δεκτές εφ' οσον τα προιόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχει παραβιαστεί η συσκευασία του μαζί με την απόδειξη λιανικής.

Πριν την αποστολή των εμπορευμάτων πρεπει να μας αποστείλετε e-mail με την επιθυμία σας για επιστροφή. Η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προιόντων.


ΑρχικήΑρχική

Καλάθι  

(άδειο)

Νέα προϊόντα

Δεν υπάρχει κανένα νέο προϊόν αυτή τη στιγμή